KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Jubileusz 25-lecia

XXXIII Liceum Ogólnokształcącego

im. Armii Krajowej

23-24 października 2015

Dziękujemy!

My, społeczność XXXIII LO, serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do uświetnienia obchodów Jublieuszu 25-lecia szkoły. Było wspaniale spotkać Was wszystkich znowu, nasi drodzy absolwenci. Dziękujemy za obecność i mnóstwo ciepłych słów. Relacja filmowa wkrótce! Obserwujcie nas na Facebooku

Obejrzyj klip przygotowany przez Weronikę Szwelengreber i Michała Maciejewskiego

Jubileusz w mediach

Relacja w Dzienniku Łódzkim

Relacja w telewizji Toya

Informacja w Łódzkich Wiadomościach Dnia

Program Jubileuszu:

23.10.2015

8.30 - 9.30 Msza święta w kościele parafialnym pw. Świętej Rodziny

10.00 - 13.00 Obchody szkolne (dla uczniów XXXIII LO):

  • polonez,
  • pamiątkowe zdjęcie,
  • rozgrywki sportowe,
  • przekazanie podarunków,
  • tort,
  • zasadzenie dębu,
  • spotkania z zaproszonymi absolwentami.
24.10.2015

10.00 - 12.00 Część oficjalna i artystyczna

12.00 - 13.00 Zwiedzanie szkoły i spotkanie przy kawie (catering)

13.00 - 15.00 (lub dłużej) spotkania absolwentów w klasach