KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pomoc pedagogiczno-psychologiczna

Pedagog szkolny

mgr Renata Sęczkowska-Bartłomiejczyk

Psycholog szkolny

mgr Magdalena Klimek vel Klimczak

 

Godziny przyjęć

Poniedziałek 8.30 - 13.30
Wtorek 8.30 - 13.30
Środa 17.00 - 19.00 (konsultacje dla rodziców)
Czwartek 9.00 - 13.30
Piątek 9.00 - 12.30

Masz problem, a nie masz z kim pogadać?

Zadzwoń lub napisz!

Lista numerów, które mogą Ci pomóc!

  • Anonimowa policyjna linia specjalna - 800-20-148
  • Antydepresyjny telefon zaufania Fundacji „Itaka” - 22 654-40-41
  • Infolinia Pogotowia Makowego - 801-109-696
  • Katolicki telefon zaufania - 32 253-05-00
  • Antynarkotykowy telefon zaufania - 650-06-14
  • AIDS - 633-81-26
  • Telefon zaufania anonimowych alkoholików - 640-62-40 lub 654-10-66
  • Liga Kobiet Polskich, Zarząd łódzki - 630-06-86
  • Stowarzyszenie „Dla człowieka” - 659-02-62
  • Stowarzyszenie rodzin z problemami alkoholowymi „Tęcza”  - 671-00-77
  • Stowarzyszenie samopomocowe „Abakus” - 639-78-42
  • Fundacja „Arka” - 637-55-59
  • Fundacja „Centrum praw kobiet” Oddział w Łodzi - 633-34-11